előadás-időpont egyeztetés

Az alábbi időpontokban tarthatók előadások az Óvóhelyen. Vasárnaptól csütörtök estig a szokott 19:30-as kezdettel.

Az egyeztetés menete a következő: 

  1. Válaszd ki az általad preferált időpontot! Tudjuk, hogy régen mentek az előadások, ráadásul a korlátozások alatt max. 40 főt fogunk előadásonként a nézőtérre engedni, ezért úgy gondoljuk, hogy a nyári időszakban, ha több alkalom is összejöhet, két estét is megjelölhettek. (péntek és szombat koncertes, bulis nap, ezek nem választhatók)
  2.  Add meg az előadás címét, az e-mail címed, amelyen az előadást egyeztetni fogod és a telefonszámod, hogy elérjünk, ha bármi van. 
  3. A “Lefoglalom az időpontot!” gomb lenyomása után MÉG NE ÍRD BE  a naptáradba az időpontot! Ugyan kapni fogsz egy megerősítő e-mailt (nagy, csúnya SPAM izé lesz rajta, ne törődj vele), hogy lefoglaltad az időpontot, de ez még nem a fix dátum!
  4. Miután a beérkezett időpontigényt jóváhagytuk ugyancsak kapsz egy levelet, AZ LESZ A FIX DÁTUM! Azt már beírhatod a naptárba, azzal megyünk tovább.
  5. Erre az e-mailre válaszul kérlek küldd meg az előadás leírását, szereposztását, hosszát (ha nem változott semmi, és nem írsz, az előzőt fogjuk használni), valamint a vizuális cuccokat: kép, plakát, ilyesmi.
  6. Szintén erre a levélre válaszul fogjuk küldeni az előadás jegy.hu-s linkjét, FB-eseményét, honlap linkjét. 

Ha elakadtál, kérdésed, kérésed volna,
HÍVD BARNÁT: 06-20-595-12-17

Íme a táblázat:
Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
 
- Lefoglalva
 
- Függő

Köszönjük, hogy kitartasz melletünk! Hamarosan találkozunk! 🙂